Skip to main content

Postavite oglas
na Google-u
već danas

Neka Vas klijenti primete upravo onda kada pretražuju proizvode i usluge koje vi nudite.

Pokažite svoje oglase preko Google pretrage, mapa, YouTube-a i šire. Plaćajte samo kada kliknu da bi posetili vaš veb-sajt ili kada vas pozovu.

Šta je u stvari
Google Ads?

Šta je AdWords? Google Ads je Google-ov sistem oglašavanja na netu u kojem oglašivači licitiraju na određene ključne reči kako bi se njihovi reklamni oglasi mogli prikazivati u rezultatima Google pretrage. Pošto oglašivači moraju da plaćaju ove klikove, Google tako zarađuje novac od pretrage.

Nema potrebe da čekate da vaš novi (ili loše SEO* optimizovan) web sajt bude na na vrhu pretrage u Google-u. Korišćenjem plaćenog oglasa možete videti trenutne rezultate.

*SEO (Search Engine Optimization ) je proces optimizacije sajta i njegovog sadržaja kako bi se isti lakše pronašao od strane korisnika. Izraz takođe opisuje i proces podešavanja web stranica kako bi ih pretraživači kao što je Google lakše pronašli, skenirali i indeksirali.

Da li su i koliko
Google oglasi efikasni?

Da li Google Oglasi funkcionišu? U zavisnosti od konkurentnosti ključnih reči za koje podnosite ponude i relevantnosti ovih ključnih reči za konverzije za vašu kompaniju, AdWords može ali i ne mora da radi u korist vaše firme.

U najvećem broju slučajeva Google AdWords je izuzetno efikasan za mnoge vrste preduzeća, sve dok ne troše novac na pogrešne ključne reči ili napišu oglase koje karakterise loš CTR* odnos.

*CTR (Click Through Rate) predstavlja odnos broja klikova i prikaza vašeg oglasa, bilo za celu kampanju ili za pojedinačne ključne reči. Nizak nivo CTR-a signalizira nedostatak relevantnosti oglasa, kupci nisu inspirisani da kliknu na vaš oglas i posete vašu stranicu da saznaju više o vašoj ponud

Google Oglašavanje. Koliko sve to košta?

Plaćajte samo oglase koji se isplate.

AdWords vam ne naplaćuje prikazivanje oglasa. Umesto toga, plaćate samo kada neko klikne na oglas (PPC)*, pregleda video na YouTube-u ili pozove vaše preduzeće.

Što se tiče podešavanja budžeta, odluka je na vama. Neka preduzeća troše hiljada evra mesečno, a drugima odgovara ulaganje od nekoliko desetina evra. Budžet možete da postavite i kao dnevni limit.

*PPC (pay-per-click) plaćanje po kliku. Ovo je Google-ov osnovni model reklamiranja, plaćate kad neko zaista klikne na vaš oglas. U suštini, to je način kupovine broja poseta vašoj veb lokaciji, poziva telefonom, prijava na newsletter..

Možemo da vam pomognemo

u kreiranju i održavanju Google kampanje, bilo da tek počinjete ili već imate Google Ads nalog

google-pretraga-oglasa-primer-2

Bilo da tek počinjete da širite svoje poslovanje i na online reklamiranje, ili već imate nalog, možemo da Vam ponudimo Upravljanje Google Ads (AdWords) kampanjom, što podrazumeva niz aktivnosti vezanih za vaš Google nalog, kako bi se postavile, i pratile kampanje u pretrazi.

Ovo uključuje:

istraživanje i organizacija ključnih reči

planiranje kampanje i grupa oglasa

podešavanje budžeta i bidovanje ključnih reči

kreiranje i optimizacija teksta oglasa

praćenje i analiza kampanje

Ukoliko Vam treba više informacija, pogledajte post šta su Google oglasi i kako funkcionišu.

Pravo je vreme da odaberete strategiju i pospešite prodaju putem reklamiranja na netu

Bilo da su to tekstualni oglasi na Google pretrazi, Grafički multimedijalni oglasi, ili YouTube video oglasi

 

Mob | Skype | Viber | WhatsApp

tel: 065 26 400 26

© 2018 Thewebline
Izrada sajtova | Web dizajn | Oglašavanje