Skip to main content

Izrada
web sajtova
redizajn starih

Posedujete turističku agenciju, prodajete nekretnine, bavite se proizvodnjom, imate restoran, pekaru? Treba li vam dodatni trošak oko izrade web sajta i održavanja istog?

Ako vas nema na netu, isto je kao da ne poslujete.

izrada sajtova

Da li Vam realno treba sajt?

Teško je poverovati, ali postoji određen broj preduzetnika koji veruju da nema puno smisla imati web stranicu.

Oni to vide samo kao nepotreban trošak. Razlog za to može biti u uverenju da njihovi potencijalni klijenti ne koriste internet, ili da je dovoljno imati Facebook stranicu. To je greška. Evo nekoliko razloga pokazuju zašto je korisno imati sajt:

profesionalna izrada sajtova

Kredibilitet

Danas sve više klijenata koristi internet za pronalaženje određenih proizvoda ili usluga koje su im potrebne.

Vaše poslovanje će dobiti kredibilitet samo zato što ste vlasnik web lokacije. Bez toga, vaši potencijalni kupci će tražiti vašu konkurenciju (koja ima svoje veb stranice). Verovali ili ne, velika većina ljudi će prvo tražiti proizvod ili uslugu na internetu, pre nego što nešto kupi.

Marketing

Sajt i stalno prisustvo na internetu omogućavaju Vaš online marketing. Postoje mnoge marketinške strategije koje možete koristiti za oglašavanje vašeg poslovanja. Koju ćete izabrati zavisi od vas.

Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin… sve društvene mreze se ‘oslanjaju’ na vaš sajt kao izvor informacija.

Ušteda vremena

Korišćenje telefona, e-pošte ili lično informisanje klijenata zahteva mnogo vremena. Ponuda online kataloga može vam pomoći u pružanju usluga i proizvoda. Ove informacije su stalno dostupne na sajtu.

Na taj način klijenti dobijaju sve potrebne informacije, a vi dobijate više slobodnog vremena. A šta je vreme? Vreme je novac!

Pristupačnost klijentima

Zamislite da potencijalni klijent želi da kupi vaš proizvod u prodavnici, ali u trenutku kada dođe do njega, on shvata da je zatvoren. Klijent je razočaran i odlazi u drugu radnju. Kada imate web sajt, problem je rešen.

Budući da je pristup sajtu 24 čase 7 dana u nedelji, vaši potencijalni i stalni korisnici mogu lako da se informišu ili pazare, bez obzira kada i gde se nalaze.

Web sajt štedi vaš novac

Kao vlasnik male firme, verovatno mislite da ne možete da priuštite profesionalni veb sajt. Činjenica je da niste u poziciji da radite bez toga.

Iako se troškovi kreiranja web prezentacije razlikuju u zavisnosti od vaših potreba, cena za njen razvoj je jednokratna stvar i stranica ostaje zauvek. U poređenju sa novinskim ili radio oglašavanjem, u smislu cena, sajt je mnogo jeftiniji način da promovišete vaš posao.

Pristup većem broju kupaca

Bez obzira da li prodajete proizvode ili nudite usluge, vaša web stranica daje alternativnu lokaciju za prezentaciju relevantnih detalja o vašem poslu. Zašto biste se vezali za samo jednu lokaciju, kada možete imati sajt kao odlično mesto za prodaju i promociju.

Ne želite da vaša konkurencija postane prva, zar ne? Sada kada su vaši rivali svuda na internetu ne možete sebi priuštiti da ostanete iza.

izrada sajtova danas je zanatski posao

Upotrebljavaju se proverene tehnologije kao što su HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery, a za web dizajn Adobe Photoshop.

proces izrade sajta od ideje do realizacije

Proces izrade u nekoliko
najvažnijih koraka

1

Plan

Identifikuje se namena sajta i kakve funkcionalnosti treba da poseduje. Da li je web shop, blog, prezentacija, katalog.,forum, portfolio...Treba li da bude HTML (brže radi) ili CMS (wordpres, lakše održavanje) sajt?
2

Web Dizajn

Trendovi u web dizajnu, sugestije u vezi Layout-a, boja, fontova, grafika, sadržaja.
Pregled konkurencije, domaćih i stranih sajtova iz iste branše.
Ovde postoji više opcija. Za unikatno rešenje na raspolaganju je profesionalni web dizajner. Za kustomizacije postoje HTML i WordPress šabloni, free i komercijalni.
3

Izrada sajta

Projekat se izvodi striktno u predvidjenom roku, na pomoćnom, radnom domenu ili direktno, na domenu klijenta pri čemu je sajt sakriven od krajnjih korisnika.
4

Testing

Vrši se provera svih dogovorenih funkcionalnosti kao i uskladjenost sa zahtevanim dizajnerskim rešenjem. Ukoliko je projekat radjen na radnom domenu, fajlovi se prebacuju na glavni domen. Ukoliko je radjeno na glavnom domenu sajt se 'otklju;ava'.

Naš moto je izrada web stranica koje će korisnicima biti interesantne, jednostavne i koje se lako održavaju

Web sajtovi su u skladu sa novim tehnologijama i standardima, radjeni tako da budu pregledni kako na mobilnim uredjajima i tabletima, tako i na većim ekranima, na standardnim računarima.

 

Mob | Skype | Viber | WhatsApp

tel: 065 26 400 26

© 2018 Thewebline
Izrada sajtova | Web dizajn | Oglašavanje