online-prodavnica-3

Treba vam
web prodavnica?

Omogućite kupcima brz i moderan način da pazare vaše proizvode i usluge kroz internet prodavnicu

Bilo da pokušavate da prodajete online, na društvenim mrežama, u prodavnici ili iz prtljažnika vašeg auta, mi ćemo vas podržati pravim softwerskim rešenjima.

Šta je zapravo Online prodavnica?

Online kupovina (ili online shopping) je proces u kojem kupci kupuju usluge i proizvode direktno od trgovca u realnom vremenu putem Interneta. To je oblik E-trgovine.

Online trgovina, online shop, web shop, web trgovina ili virtualna trgovina analogni su kupovanju usluga i proizvoda u fizičkoj trgovini ili trgovačkom centru. Proces se naziva business-to-consumer (B2C) ili business-to-business (B2B) online kupovina, zavisno o tome da li se transakcije odvijaju između dva pravna lica (preduzetnika) ili između trgovca i potrošača.

web-shop-detalji-2
prednosti online kupovine

Ušteda vremena

Sa samo nekoliko klikova miša može se kupiti proizvod ili usluga, umesto da se ide od radnje do radnje da bi se isti pronašao, ili da se čeka u redovima na kasi

Laka pretraga

Može se tražiti specifična roba koja uključuje broj modela, stil, veličinu i boju… Pored toga, lako se utvrdjuje da li su proizvodi dostupni ili nisu na lageru.

Dostupnost 24/7

Online prodavnice su otvorene 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i 365 dana. Mnogo se redje nalazi konvencionalna maloprodaja koja je otvorena 24 sata dnevno. Dostupnost online prodavnica daje slobodu da kupuje kada kupcu odgovara.

Šta možemo da vam ponudimo?

Ukoliko želite da započnete prodaju preko neta, izrada kvalitetnog, robustnog web shopa je korak u pravom smeru.
Zavisno od veličine same online prodavnice, vaših ideja i potreba, i naravno budžeta, mogće su različite varijante izrade.

WooCommerce je moćan alat za eCommerce razvijen za transformaciju bilo koje veb stranice WordPress-a u efikasnu online trgovinu. Ovo je najbolji izbor zbog daleko navećeg izbora šablona

Woocommerce je besplatan dodatak (plugin) za kupovinu u okviru WordPress platforme .Nudi racličite dodatke (free/paid) za nadogradnju.

Na netu može da se nadje prilično veliki izbor besplatnih šablona, sa odlićnim dizajnom, a sam plugin je prilićno fleksibilan, tako da može da odgovori na najrazličitije zahteve.

Gledajući odnos cene i kvaliteta
Ovo je najbolji izbor!

OpenCart je open-source eCommerce aplikacija za online prodaju, napravljena uz pomoć PHP/MySQL koda.

OpenCart je ozbiljan konkurent na konkursu za najbolje eCommerce platforme u 2018. godini..

Jedan od boljih izbora za online prodavnice, OpenCart je jednostavan, savršeno dizajniran i poseduje neograničeni asortiman proizvoda i kategorija, rejtinga proizvoda i odeljaka za pregled proizvoda, uključujući višestruke valute i multijezičnos

Nudi više od 13.000 modula i tema, podržava više načina plaćanja.

Shopify je dobitnik nagrade ‘Expert’s Choice Software Award’ za 2018. godinu. To je platforma sa različitim funkcijama koje vam omogućavaju da gradite i upravljate online prodavnicama i prodajate proizvode.

Shopify nudi četiri paketa cena. Nudi mogućnost probnog perioda od 14 dana.

1. Shopify Lite – $9/mesečno
Sa ovim paketom moguća je prodaja na društvenim mrežama ili na postojećoj veb lokaci

2. Shopify Basic – $29/mesečno
Online kreditne kartice
9% + 30 centi za domaće kartice
5% + 30 centi za medjunarodne kartice

PrestaShop je platforma e-trgovine otvorenog koda koju korisnici mogu hostovati na Cloud-u ili preuzeti sa PrestaShop-ovog veb sajta. Šabloni i moduli se plaćaju

PrestaShop se integriše sa širokim spektrom vodećih poslovnih usluga i aplikacija uključujući Google analitiku, kao i nekoliko rešenja za plaćanje, kao što su PayPal, Simplify by Mastercard, and Authorize.Net PrestaShop je takođe izbor softvera za hiljade nezavisnih veb developera i agencija za razvoj veba širom sveta

Cene šablona se kreću u rasponu od 60 do 80 evra.
Moduli (dodaci za funkcionalnost prodavnice) znaju da budu i bitno skuplji.

Kroz razgovor i analizu vaših zahteva, utvrdićemo najbolji način izrade projekta

Javite se i ponudićemo Vam paket usluga koji će najviše odgovarati vašim željama, potrebama i mogućnostima.

Mob | Skype | Viber | WatsApp

065 26 400 26